Trappstädning Östersund

Trappstädning i Östersund av världsklass

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och andra gemensamma utrymmen. Varför ska ni anlita oss? Specialiserade på trappstädning Inga krångliga avtal med dolda avgifter Personlig kontaktperson Är ni ett företag eller en bostadsrättsförening som behöver hjälp med städningen i ert trapphus?

Har ni trappor på kontoret som behöver fräschas upp? Eller blir trapphuset smutsigt under vintermånaderna? Varmt välkomna till ett företag som arbetat aktivt med trappstädning i över 10 år.

Bland våra kunder återfinns en blandning av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som anlitar oss för regelbunden städning utav deras trappor. Många av våra kunder har varit med oss sen starten, något som vi tar stor stolthet i! Oavsett era trappors storlek och längd så har vi tillräckligt med personal för att kunna anta oss uppdraget.

Tillsammans kommer vi överens om hur ofta ni vill att trapporna ska städas och andra eventuella önskemål ni har så anpassar vi ett erbjudande därefter. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med er – varmt välkommen att inkomma med en förfrågan.

Kontakta oss

Våra andra tjänster

Bra att känna till om vår trappstädning:

Städmaterial ingår - om du vill

Vill ni använda eget städmaterial eller ska vi ordna det? Vi är lyhörda för era behov och kan, om du önskar det, tillhandahålla golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och engångsmaterial. Säg till vad du önskar så ordnar vi det.

Alltid fast lågt pris

Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Boka kostnadsfritt hembesök